Categorie

  • 6
  • 3
  • 5
  • 8
  • 2
  • 5
Stel dat ik mijn hypotheek niet rond krijg, zit ik dan aan de koop vast?

In de koop- en aannemingsovereenkomst die je krijgt, zit een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van een hypotheek. Als je onverwachts de hypotheek niet rond krijgt, kun je binnen twee maanden na aankoop van de woning de overeenkomst ontbinden.

Hoe weet ik of ik de woning kan betalen? Je kunt vrijblijvend een gesprek aangaan met een hypotheekadviseur bij Open Makelaars in Arnhem van HypotheekVisie. Het is verstandig om dit te doen voordat je je inschrijft op een woning. In dit gesprek krijg je een duidelijk beeld of je de woning kunt betalen en wat de toekomstige maandlasten... Wanneer start de definitieve verkoop?

Vanaf 20 oktober tot 18 november loopt de présale voor Hof van Huesse. Op vrijdag 18 november begint de présale voor Hof van Huesse. U bent van harte welkom tussen 17:00 en 19:00 bij de Buitenpoort te Huissen.

Wanneer zal er gestart worden met de bouw?

De bouw van de woningen en appartementen zal gaan starten wanneer er minimaal 70% van de woningen verkocht is. 

Ik heb mij al ingeschreven tijdens de pré-sale, moet ik mij nogmaals inschrijven?

Ja, je dient je nog een keer in te schrijven via het digitale inschrijfformulier op de website. De makelaar kan je eventueel ook helpen met de inschrijving. Als je dit prettig vind, bel dan met OPEN Makelaars om een afspraak te maken om gezamenlijk de inschrijving door te lopen.

Hoe werkt het online inschrijven op een woning of appartement? Vanaf de start verkoop op 18 november om 17.00uur kun jij je inschrijven voor één of meerdere woningen. Dit doe je via het digitale inschrijfformulier op de website. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Nadat de inschrijfperiode sluit, vindt de toewijzing plaats op ... Waar kan ik terecht met mijn vragen? Tijdens de eerste fase heb je contact met de makelaar. Heb je een vraag, kijk dan eerst of je het antwoord bij de veelgestelde vragen vindt. Wanneer het antwoord op jouw vraag niet beantwoord wordt, kun je contact opnemen met de makelaars van OPEN makelaars uit Arnhem. De contactgegevens vind je op ... Kan ik een afspraak maken met de nieuwbouwmakelaar van OPEN makelaars? Ja, OPEN Makelaars komt graag met jou in contact om een afspraak in te plannen en het nieuwbouwproject met jou door te nemen. Zo ben je goed op de hoogte van de mogelijkheden en loopt het inschrijfproces ook soepeler. De contactgegevens van de makelaar vind je op de contactpagina van deze ... Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven? Door je aan te melden voor het project blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en ontvang je periodiek een nieuwsbrief. Inschrijven op één of meerdere woningen kan vanaf de start verkoop door het inschrijfformulier in te vullen. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen van je inschr... Wat is een optie op een woning? Een optie op een woning is de periode dat de woning exclusief voor een kandidaat is gereserveerd. Wanneer jij een optie hebt, kun je in deze periode al jouw vragen stellen en word je in de gelegenheid gesteld de woning aan te kopen. Het kan voorkomen dat een optie komt te vervallen, waardoor een won... Als ik een optie toegewezen heb gekregen, zit ik er dan direct aan vast?

Een optie is vrijblijvend. Heb je een optie, dan is de woning exclusief, voor een bepaalde periode, voor jou gereserveerd. In deze periode worden al jouw vragen beantwoord tijdens het optiegesprek en heb je de gelegenheid de woning te kopen.

Heb ik na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ook nog een bedenktijd?

Na het ondertekenen en ontvangen van de koop- en aannemingsovereenkomst door beide partijen heb je een bedenktijd van één kalenderweek.

Van wie koop ik de woning? De grond (het appartementsrecht) koop je van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.; je sluit een aanneemovereenkomst met Janssen de Jong Bouw Oost B.V. voor de bouw van de woning en of het appartement. Janssen de Jong Bouw Oost B.V. is ook jouw aanspreekpunt tijdens de bouwperiode van jouw huis.... Wat betekent vrij op naam (v.o.n.)?

Je koopt de woning vrij op naam (v.o.n.). De aankoopprijs is inclusief belasting (21% btw) en inclusief de notariskosten voor de overdracht. Dit betekent dat je als koper geen extra kosten voor de overdracht van de woning betaalt, bovenop het bedrag voor de aankoop van de woning.

Wanneer moet ik mijn hypotheek rond hebben? Nadat je de koop- en aannemingsovereenkomst hebt getekend, kun je een hypotheek aanvragen. Zodra de bouw van de woningen definitief doorgaat, word je door de notaris uitgenodigd om de leverings- en hypotheekakte te tekenen. Op dat moment moet de hypotheek rond zijn.  ... Wat is meer- en minderwerk? Dit is een lijst met allemaal opties waar je uit kan kiezen om jouw woning helemaal te laten aansluiten op jouw specifieke woonwensen. Dit gaat van ruwbouw, zoals een dakkapel bij de woningen, tot afwerking. Hierbij kun je denken aan het kiezen van een andere deur/lichtknop, of badkamermogelijkheden... Wanneer start ik met betalen? De koopsom bestaat uit twee delen; de grondkosten en de aanneemsom. De grondkosten betaal je in één keer bij de notaris als de bouw start. Vervolgens betaal je het resterende gedeelte (de aanneemsom) in een aantal termijnen. Koop je de woning als de bouw al wat verder gevorderd is? Dan... Moet ik nog rekening houden met extra kosten als ik een woning koop?

Houd bij het kopen van een nieuwbouwwoning altijd rekening met extra kosten. Zo heb je bijvoorbeeld kosten bij het afsluiten van een hypotheek (advieskosten en notariskosten). En je hebt kosten voor het afwerken en inrichten van je woning zoals: vloeren, wanden en meubels.

Hoeveel woningen worden er in de wijk gerealiseerd?

In totaal komen er 12 eengezinswoningen en 18 appartementen.

Welke makelaar verkoopt de woningen?

De makelaar voor Hof van Huesse is Open Makelaars te Arnhem. De contactgegevens van de makelaar vind je op de contactpagina van deze website.

Is mijn favoriete woning nog beschikbaar? Op deze website kun je vanaf de start verkoop op de pagina woningen de status van jouw favoriete woning zien. Een woning kan beschikbaar (groen) zijn, onder optie (oranje) staan of zijn verkocht (rood). Neem gerust contact op met de makelaar als je vragen hebt over de beschikbaarheid van &... Hebben de woningen een tuin? Wat is de ligging en wat zijn de afmetingen?

De eengezinswoningen hebben een tuin. De ligging van de tuin kun je zien op de kavelkaart. Hier is een Noordpijl op zichtbaar.

Wordt de woning opgeleverd met een keuken, badkamer en toilet?

Alle woningen worden zonder keuken opgeleverd. Wel is er sanitair (luxe sanitair van Villeroy & Boch) en tegelwerk opgenomen in de verkoopprijs.

Is er een gasaansluiting in de woning?

De woningen worden gasloos gebouwd en hebben dus geen gasaansluiting. Koken doe je elektrisch. De woningen krijgen een warmtepomp.

Krijgt de woning vloerverwarming?

Ja, de stadsvilla's  krijgen vloerverwarming op de beganegrond en op de verdieping in alle slaapkamers en badkamer. De appartementen zijn ook geheel voorzien van vloerverwarming.

Wat is een technische omschrijving?

In de technische omschrijving wordt omschreven hoe de woning wordt samengesteld, afgewerkt en wat je in de verschillende ruimten mag verwachten. De technische omschrijving is onderdeel van de contractstukken bij de koop van de woning.

Welk energielabel heeft de woning?

Alle nieuwbouwwoningen hebben energielabel A, dit is het meest energiezuinige label en dit staat voor een duurzame woning.  

Wie bouwt de woningen?

De woningen worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Oost B.V. Tijdens de bouw is Janssen de Jong Bouw Oost het aanspreekpunt.

Hoe gaat de inschrijfprocedure? De inschrijvingen voor de woningen lopen vanaf vrijdag 18 november 17:00 tot maandag 21 november 12:00. Binnen deze periode kunt u zich definitief inschrijven voor uw favoriete bouwnummer. Op woensdag 23 november zullen alle gegadigden door Open makelaars worden benaderd voor de uitslag. Heeft u zic...