Nieuwsbrief - Eerste woningen zijn verkocht!

Nieuwsbrief - Eerste woningen zijn verkocht!

DE EERSTE WONINGEN IN HET PROJECT HOF VAN HUESSE ZIJN VERKOCHT!

Altijd al willen wonen in het centrum van Huissen? Schrijf je snel in.
Sinds eind 2022 zijn de woningen en appartementen binnen Hof van Huesse  officieel in verkoop. Intussen worden de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten ondertekend door de kopers.

Er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar. Altijd willen wonen in het hartje centrum van Huissen? Schrijf je in voor je favoriete bouwnummer via de inschrijfpagina op de projectwebsite of neem contact op met Open makelaars of Zaat Vastgoed Makelaardij.

WIL JE BINNENKIJKEN?

Ben je nieuwsgiering hoe het er straks echt uit komt te zien? We hebben nu een realistische 360º  tour beschikbaar!  Wandel vanaf je laptop of mobiel door het project om te zien hoe bijzonder je hier kunt wonen.

START BOUW EN PLANACCEPTATIE

Naast de verkoop is er meer goed nieuws. Het SWK-garantiefonds heeft de planacceptatie afgegeven voor het project. Dat wil zeggen dat alle woningen en appartementen met garantie worden verkocht. Het SWK geeft de kopers onder andere de garantie dat het project wordt afgebouwd als bijvoorbeeld de aannemer failliet gaat.  

Daarnaast is de bouwvergunning inmiddels onherroepelijk. Dit alles draagt bij om, zoals gewenst, zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2023. Uiteraard dient 70% van de woningen in het plan verkocht te zijn.

'KNALLER' VAN EEN PROJECT

De vliegtuigbom die de afgelopen weken vaak in het nieuws is geweeest is tot ontploffing gebracht. De bom werd eind november ontdekt tijdens opsporingswerkzaamheden naar explosieven. De '500-ponder' zou in oktober 1944 door de Engelsen gedropt zijn en lag 3,5 meter diep. Gelukkig zorgt deze bom niet voor vertraging voor de bouw van 'Hof van Huesse'.

VANAF 3 FEBRUARI 'OPEN HUIS'

Wil je naast de digitale informatie je vragen persoonlijk stellen aan een van de verkopend makelaars? Vanaf vrijdag 3 februari starten zij met een wekelijks 'Open Huis' van 16:00 uur tot 17:00 aan de Stadswal Noord 1 te Huissen, op loopafstand van het project. Je bent van harte welkom om vrijblijvend en zonder afspraak binnen te komen tijdens het 'Open Huis'. 
Wil je niet wachten op de informatiebijeenkomsten of op ander moment je vragen stellen?
Breng een bezoek aan Open makelaars aan het Velperplein 11, bel met (026) 750 27 50, stuur een mail naar nieuwbouw@openmakelaars.nl.
OF
Breng een bezoek aan Zaat Vastgoed Makelaardij aan het van Wijkplein 1, bel met (026) 388 40 03 of stuur een mail naar zaat@zaatvastgoed.nl