Hof van Huesse officieel in verkoop

Hof van Huesse officieel in verkoop

Op vrijdag 18 november aanstaande start de verkoop van Hof van Huesse! Je ben van harte welkom in de Buitenpoort, Helmichstraat 1 in Huissen tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

Vanaf dat moment gaan de 12 bijzondere stadswoningen en 6 luxe appartementen officieel in verkoop en kun je je definitieve keuze vastleggen via de inschrijfpagina op de website. De definitieve prijzen zijn inmiddels vastgesteld en staan online. De officiële verkoopstukken staan vanaf start verkoop online, net als de verkoopbrochure.

Je hebt van vrijdag 18 november 17.00 uur tot maandag 21 november 12.00 uur de tijd om je definitief online in te schrijven voor je favoriete bouwnummer. Heb je je al eerder voor een woning of appartement ingeschreven tijdens de pre-sale, dan dien je je nogmaals in te schrijven op hofvanhuesse.nl. Je hebt een streepje voor op kandidaten die hun voorkeur niet hebben doorgegeven tijdens de pre-sale.

Op woensdag 23 november neemt de makelaar contact met je op als je een woning of appartement toegewezen hebt gekregen. Ook als je niet tot de gelukkigen behoort, krijg je bericht. Het kan natuurlijk altijd nog dat een bouwnummer uiteindelijk niet verkocht wordt en jij alsnog kans maakt op jouw favoriete woning of appartement.

We hopen je aanstaande vrijdag in de Buitenpoort in Huissen te zien te zien. Graag tot dan!