Elke vrijdagmiddag in November een inloopuurtje op de bouwplaats

Elke vrijdagmiddag in November een inloopuurtje op de bouwplaats

Heeft u mogelijk interesse in een appartement of een stadswoning in project Hof van Huesse? Goed nieuws: Er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar!

Vanaf vrijdag 3 november is de makelaar elke vrijdag tussen 15:30 uur tot 16:30 uur aanwezig op de bouwlocatie aan de Lange Kerkstraat / Doelenstraat. Kom vrijblijvend langs op de bouwlocatie en laat je alle details vertellen over dit prachtige project. 

Kom dus langs voor een rondleiding en ervaar je toekomstige thuis! Loop middels een VR-tour door de gezamenlijke kloostertuin je mogelijke woning of appartement in. Bekijk vervolgens live het uitzicht vanuit je toekomstige keukenraam en ervaar direct de gezelligheid van het centrum, met op elke vrijdagmiddag de weekmarkt.

De makelaars zijn hierbij aanwezig om je alle details te vertellen. Wist je bijvoorbeeld dat iedere woning ook een privé tuin heeft welke al grotendeels voor je wordt aangelegd? Je ook eigenaar wordt van een privé-parkeerplaats in de parkeerkelder en je samen met de buren een moestuin-kas hebt die jullie naar eigen wens kunnen gebruiken. Aanmelden is niet nodig.