Een pakket zonnepanelen of keukencheque cadeau!

Een pakket zonnepanelen of keukencheque cadeau!

Een pakket zonnepanelen cadeau

Een gloednieuwe ENERGIENEUTRALE woning in hartje centrum van Huissen met alle voorzieningen binnen handbereik, wilt u dat ook? Koop dan nu een stadswoning in Hof van Huesse en ontvang een extra pakket zonnepanelen cadeau!

De stadswoningen en de appartementen in Hof van Huesse voldoen aan het duurzaamheidslabel BENG, ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’. Dit houdt in dat de woning in basis al zeer energiezuinig is door onder andere het gebruik van slimme warmtetechnieken, het vasthouden van warmte in de woning door uitstekende isolatie en een gebalanceerd ventilatiesysteem die het klimaat en daarmee het comfort in de woning en/of het appartement zeer prettig houdt.

In de basis zijn alle woningen in het project ook al voorzien van zonnepanelen maar gezien alle veranderingen in de huidige energiemarkt vinden wij dat dit nog beter kan en willen we de energielasten voor de toekomstige koper nog meer beperken. Daarom doen wij alle kopers van een stadswoning in Hof van Huesse een pakket zonnepanelen cadeau!

Door plaatsing van het gratis pakket zonnepanelen wordt uw energierekening sterk verminderd. Zo bent u helemaal klaar voor de toekomst en houdt u maandelijks geld over voor andere leuke dingen.

Terug naar overzicht