Bouw Hof van Huesse gaat van start

Bouw Hof van Huesse gaat van start

Goed nieuws voor het centrum van Huissen. De bouw van project Hof van Huesse gaat van start in februari 2024. Inmiddels is de aannemer begonnen met de voorbereidingen en inkoop van alle materialen zodat in het begin van het nieuwe jaar ook daadwerkelijk de schop in de grond kan. Het plan op de Aloysiuslocatie bestaat uit 12 stadswoningen, 18 appartementen en een ondergrondse parkeergarage met in totaal 87 parkeerplekken. Hiervan zijn er 50 voor de gemeente Lingewaard ten behoeve van centrumbezoekers.  Het Raadhuisplein kan hierdoor een groenere inrichting krijgen.

Hof van Huesse is gelegen in het historische centrum van Huissen en is een uniek project van hoge kwaliteit waarin architectuur, cultuur en natuur samengaan. Een woonomgeving waarin door het wonen in een hof en de gezamenlijke binnentuin een sociale binding wordt gecreëerd tussen de bewoners.

Speciaal voor dit project is de maandlastenbeschermer in het leven geroepen, kopers van het project krijgen een maandelijkse (financiële) ondersteuning van € 650,= voor de (gedeeltelijke) dekking van de rentekosten. Voorwaarde hiervoor is dat je nog dit jaar tot koop overgaat. Voor meer informatie en de nog beschikbare woningen: www.hofvanhuesse.nl