bijna 50% verkocht en maandlastenbeschermer aangeboden

bijna 50% verkocht en maandlastenbeschermer aangeboden

Op dit moment is bijna 50% verkocht en zijn wij hard op zoek naar 4 kopers zodat de bouw van start kan gaan! Koop uiterlijk 16 november 2023 je nieuwe woning of appartement in Hof van Huesse en profiteer van de Maandlastenbeschermer van € 650,- per maand tijdens de gehele bouwperiode.

Het is best even een rekensom als je een nieuwbouwwoning koopt en tegelijkertijd ook nog een eigen woning hebt. Je krijgt in ieder geval te maken met bouwrente en soms ook met een overbruggingskrediet. Om je tegemoet te komen in je maandlasten, bieden wij je nu Maandlastenbescherming van € 650,- per maand. Die steek je alvast in je zak. Vraag je financieel adviseur hoe het precies werkt en wat je voordeel is. 

Open huizen route a.s. zaterdag

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september ben je van harte welkom op de toekomstige bouwlocatie van Hof van Huesse aan de Langekerkstraat in Huissen. Tussen 11:00 - 15:00 uur geven de makelaars je graag een virtuele rondleiding door de omgeving, de gezamenlijke kloostertuin, én natuurlijk jouw woning of appartement. Bekijk vervolgens live het uitzicht vanuit je toekomstige keukenraam en ervaar direct de gezelligheid van het centrum. Aanmelden is niet nodig.

Wist je dat:

  • Iedere eengezinswoning een privétuin heeft die al grotendeels voor je wordt aangelegd?
  • Je eigenaar wordt van een privé-parkeerplaats in de parkeerkelder?
  • Je samen met je buren een moestuin-kas hebt die jullie naar eigen wens kunnen gebruiken?